• Sobota, Říjen 31st, 2009

Dnes se mi do rukou dostal nový katalog (online verze) RockPointu. Rok od roku se v něm (obzvláště v zimní kolekci) vždy objevuje pár novinek, které doslova berou dech. Loni to byla softshellová bunda (značku si už bohužel nepamatuju) za neuvěřitelně nízkých 14 990,- Kč v kompletu s kalhotami za 13 990,- Kč.

Co mi ovšem dech skoro vyrazilo, byl zbrusu nový lyžařský komplet (lyžařská bunda + kalhoty) výrobce Kjus. Tento komplet tvoří

Dohromady tedy (bez nějakých drobných) 50 000,- Kč.

(zdroj: http://www.rockpoint.cz)

Stále mi ovšem vrtá hlavou jedna otázka - mohl by mi někdo znalý vysvětlit, jak je možné vyrobit bundu za 34 tisíc??? A nebo pokud se zeptám jinak - co by mě mělo vést ke koupi takovéto bundy? Pokud tedy pominu argument, že budu všem vykládat, že to, co mám na sobě, stálo fakt 50 táců a že na to prostě mám… :-)

Mimo to by mě docela zajímala výrobní cena takovéto bundy… :-)

Popravdě už teď se těším, jaké vychytávky přinese příští katalog… ;-)

Všechny komentáře k tomuto článku můžete sledovat prostřednictvím RSS 2.0 kanálu.

Komentáře: 3

  1. Pěkná cena. Určitě tam hned poběžíš že? :)

  2. Jojo, udělám si pěkný Vánoce :-)

  3. Kjus dělá pouze High-tech oblečení. Nejlepší materiály a ruční výroba. Celá bunda je složena z více jak 450 dílků. Díly jsou k sobě lepené a svařované ultrazvukem, tudíž jsou 100% nepromokavé. Navíc uvnitř bundy najdete spoustu fičurek, jako kapsa s utěrkou na brýle, zabudovanou “kuklou,” nebo malá peněženka na šňůrce. Cena je trochu vysoká, ale fakt to stojí za to! Z vlastních zkušenostní mohu potvrdit :-) Podívejte se na http://www.kjus.cz tam se dozvíte mnoho zajímavých informací.